Cosuri de Fum Ceramice / Cosuri de Fum Inox / Cosuri de Fum Profesionale

Despre Noi

  UMG Art Design SRL 

PROFESIONALISM / RAPIDITATE / CORECTITUDINE / GARANTIE / INOVATIE

Totul a pornit ca o afacere de familie. Activam in domeniul semineelor, cosurilor de fum si pietrariei din anul 1998. Sub indrumarea atenta a omului care a detinut monopolul constructiilor de seminee de pe Valea Prahovei si Bucuresti ducem mai departe traditia semineelor si cosurilor de fum cu ajutorul unei echipe tinere de pietrari profesionisti. Sunt puse pe site cateva dintre lucrarile de seminee executate de catre acesta inca din 1998.
Compania UMG Art Design SRL produce si comercializeaza seminee, cosuri de fum si piatra naturala numai pe baza de comanda.

Compania UMG Art Design SRL comercializeaza Cosuri de Fum Profesionale din Inox sau Ceramica la standarde superioare. 

Compania UMG Art Design SRL produce orice tip de semineu, modern, rustic, clasic.
Realizarea design-ului unui semineu consta in imbinarea tuturor elementelor arhitecturale ale locuintei , elemente interioare si exterioare ce pot avea tendinte moderniste, clasice, contemporane sau rustice precum si al stilului de viata al beneficiarului.
Executam modele de seminee tip sculptura special pentru cei pasionati de frumusetea stilurilor arhitecturale, stilul Doric, stilul Ionic, stilul Corintic ce reprezinta arhitectura Greciei antice.
Se pot executa sculpturi in piatra pentru : seminee clasice, fatade case , ancadramente geamuri si usi, solbancuri, moloane, coloane, trepte.
Suntem renumiti pentru realizarea celor mai dificile tipuri de sculpturi in piatra pentru seminee si nu numai. Realizarea de sculpturi moderniste reprezinta scopul nostru
Executam seminee, seminee clasice, seminee moderne, semine rustice, barbeque-uri de gradina ( gratere de gradina ) ( se poate si stil medieval ), montaje de cosuri de fum ceramic si de inox.
Pretul unui semineu este estimat dupa modelul sau tipul de semineu ales, materialele folosite pentru semineu, focarul pentru semineu, gabaritul acestuia, ianltime camerei.
Pretul unui semineu tip sculptura este dat de gradul de dificultate al lucrarii, timpul de executie si materialul ales.

Putem efectua orice fel de montaj de: seminee, seminee pe lemne, seminee vatra deschisa, seminee din marmura, seminee din granit, seminee rustice, cosuri de fum, precum si montaje de pardoseli, trepte, pavaje, glafuri, ancadramente, etc.

Suntem faimosi pentru sculpturile si creatiile arhitecturale lucrate in piatra si marmura.

Putem realiza orice fel de semineu tip sculptura si elemente arhitecturale.

 

Cosurile de fum Ceramice profesionale LEIER sunt recomandate pentru surse de caldura cu combustibil solid, aceste noi tipuri de cosuri de fum cu tubulatura de samota fabricata in Germania, contin doar elemente componente strict necesare functionari la randament si in delina siguranta.

Sistemul de coș de fum Leier LSK

Sistemul Leier LSK, termoizolat, este coșul de fum profsesional ce poaye fi montat in orice casa. Din punctul de vedere al           combustibilului utilizat asigură o libertate deplină de alegere, fiind recomandat pentru focare deschise, seminee tip centrala             termica, sobe de teracotă, șeminee, sobe, cazane de diferite tipuri și puteri. În cazul în care mantalele exterioare includ și un canal de ventilare, în condiții corespunzătoare din punct de vedere al soluției constructive a aparatului termic, pot asigura aerul necesar proceselor de ardere. Domenii de utilizare: cazane cu combustibil gazos, cazane cu combustibil lichid, cazane cu combustibil solid, cazane cu arzător mixt, șeminee și sobe metalice sau de teracotă.

Leier Smart         image001              Leier_International_logo.svg-300x146

Avantajele achizitionarii si montajului cosului de fum profesional LSK cu tubulatura samota, vata minerala bazaltica si manta de beton usoara:

 1. Rezistenta la temperaturi ridicate
 2. Siguranta in functionare
 3. Eficienta energetica prin functionarea la randament a sursei de caldura
 4. Greutate proprie si dimensiuni reduse
 5. Montaj simplu si rapid
 6. Certificate conform standardelor europene
 7. Durabilitate ridicata garantata
 8. Garantie extinsa

Dimensiunile interioare ale cosurilor de fum profesionala LSK Leier:

LSK 140 MM , LSK 160 MM, LSK 180 MM, LSK 200 MM, LSK 220 MM, LSK 250 MM, LSK 300 MM

Sistemul de cos de fum Leier LSK : rezistenta la acizi si insensibilitate la umiditate sau rezistenta la arderea funinginii ( in functie de modul de utilizare, respectiv regimul de functionare)

Rezistenta la acizi : Tubulatura de samota este rezistenta la actiunea coroziva a condensantului acid format in canalul de fum, nu corodeaza, nu se perforeaza, iar pierderile de masa ca efect al exploatarii normale nu depasesc valorile in MSZ EN 1457, cap 10.

Rezistenta la arderea funinginii : In perioada de garantie al cosului de fum producatorul garanteaza indeplinirea conditiilor precizate in MSZ EN 1457, cap 9, cu privire la clasa de etanseitate declarata.

Insensibilitatea la umiditate : In conformitate cu prevederile MSZ EN 13063, pct.5.3.2.1, producatorul garanteaza proprietatea de insensibilitate la umezeala a structuriisistemului de cos de fum.

 

 

Sistemul de coș de fum Leier Smart

Cosul de fum ceramic profesional Smart, este un cos de fum economic, atat din punctul de vedere al pretului cat si din punctul de vedere al spatiului ocupat montajului. Coș de fum termoizolat, cu dimensiunile exterioare cele mai reduse, este soluția ideală și pentru locuințe cu spații mici. Acesta ocupa o suprafață ocupată de circa 0.1 m2 din spațiul util al unei încăperi, necesară pentru montaj. Domenii de utilizare: sobe de teracotă și sobe metalice cu lemne, șeminee și cazane cu lemne de diferite puteri, termoseminee.

Cos de fum Leier LSK              3ea538d4b2bb8822c460300821796b37                Leier_International_logo.svg-300x146

Avantajele achizitionarii si montajului cosului de fum profesional SMART cu tubulatura samota, vata minerala bazaltica si manta de beton usoara:

 

 1. Rezistenta la temperaturi ridicate
 2. Spatiu ocupat, necesar montajului foarte redus aproximativ 0,1 mp
 3. Siguranta in functionare
 4. Eficienta energetica prin functionarea la randament a sursei de caldura
 5. Greutate proprie si dimensiuni reduse
 6. Montaj simplu si rapid
 7. Certificate conform standardelor europene
 8. Durabilitate ridicata garantata
 9. Raport calitate/pret avantajos
 10. Garantie extinsa

 

Dimensiunile interioare ale cosurilor de fum profesionala SMART Leier:

LSK 140 MM , LSK 160 MM, LSK 180 MM, LSK 200 MM, LSK 220 MM, LSK 250 MM, LSK 300 MM

Sistemul de cos de fum Leier SMART : rezistenta la acizi si insensibilitate la umiditate sau rezistenta la arderea funinginii ( in functie de modul de utilizare, respectiv regimul de functionare)

Rezistenta la acizi : Tubulatura de samota este rezistenta la actiunea coroziva a condensantului acid format in canalul de fum, nu corodeaza, nu se perforeaza, iar pierderile de masa ca efect al exploatarii normale nu depasesc valorile in MSZ EN 1457, cap 10.

Rezistenta la arderea funinginii : In perioada de garantie al cosului de fum producatorul garanteaza indeplinirea conditiilor precizate in MSZ EN 1457, cap 9, cu privire la clasa de etanseitate declarata.

Insensibilitatea la umiditate : In conformitate cu prevederile MSZ EN 13063, pct.5.3.2.1, producatorul garanteaza proprietatea de insensibilitate la umezeala a structuriisistemului de cos de fum.

 

COSURI DE FUM INOX 

Cosurile de fum din inox reprezinta o solutie avansata pentru evacuarea gazelor arse putand fi folosite atat in aplicatii industriale cat si in domeniile civile.

Cosurile de fum din inox produse de firma noastra sunt certificate CE nr. 2204-DPC-95/467/CE-0433-2013, firma avand implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001-2008.

Termenul de garantie este de 5 ani.

download images (1) images (2)

Cosul de fum din inox dublu perete (DP) este o structura metalica cu pereti dubli,format din doua tubulaturi concentrice cu strat izolator intre acestea.

Tuburile sunt sudate continuu pe generatoare pe masina automata WIG. Materialul tubului interior este tabla inox W1.4301(AISI304) cu grosimea de 0.7mm pentru Di≥400mm si 0.5mm pentru Di<400mm.

Materialul tubului exterior este tabla inox W1.4301(AISI304) cu grosimea de 0.5mm. La cerere , mantaua se poate executa din inox feritic, tabla zincata, tabla de cupru sau tabla prevopsita in culori RAL.

Materialul izolator este vata minerala bazaltica sub forma de cochilii cu grosimea de 40mm si conductivitate de 0.038w/mK produsa de Rockwool.

 

UMG Art Design 

IMAG0400

IMAG0550

IMAG0409

IMAG0536

IMAG0537

IMAG0510

IMAG0413

IMAG0406

IMAG0409

IMAG0631

IMAG0629

IMAG0627

IMAG0548

IMAG0545

308

IMG-20131110-WA0001

IMAG0199

WP_20131109_001